marți, 19 iunie 2012

Market Bag












Market Bag

O sacosa de cumparaturi, de dimensiune mare, care dealtfel se preteaza si ca si geanta de toate zilele, mai ales daca ai o zi cu multe drumuri cu destinatii diferite, in care poate vei sfarsi si la biblioteca, finalizata cu mici cumparaturi.

Compozitia gentii este canvas in combinatie cu piele rezistenta, foarte groasa, stil vanatoresc cognac, capsele la imbinare fiind dublate cu piele. Cusaturile interioare sunt intarite cu paspol din piele naturala. Se inchide cu doua capse, ajustabile in functie de gradul de incarcare al gentii. Se poate daca doriti, sa o pliati, sa o aveti mereu la voi, ca extra-geanta de acte, cumparaturi sau orice alta destinatie.

Dimensiunile ei sunt: 45 cm latime/ 38 cm inaltime /11 cm adancime

Unicat, handmade, piele naturla. Totul ne apartine in totalitate :)


joi, 14 iunie 2012

Geanta hippy cu franjuri din piele naturala 200 lei




Geaanta din piele naturala de strut, in combinatie cu piele naturala cu aspect vintage-folosita pentru inchizatoare si bareta si piele naturala de tip velur pentru franjuri. Cadrul superior al gentii este unul metalic imbracat in piele, inchiderea-cu capsa. Franjurii sunt lungi, proportia dintre geanta si frajuri fiind foarte bine echilibrata. Bareta se regleaza in doua puncte, prin reglaj metalic si capse.

Creatia este unicat, ca si toate celelate modele ale noastre.













iPad Lego Bag. Geanta IPad Lego din piele naturala, Handmade bag







Ultima noastra creatie, o geanta lego, De ce lego? Datorita versatilitatii ei. Practic e 3-in-1: geanta IPad-borseta-suport de birou IPad. O geanta-suport petru IPad, extrem de interesanta, speram ca din poze sa se inteleaga ca cele doua manere din fata, practic sunt de pe spatele suportului efectiv al IPadului-care intoarse, devin piciorusele de sprijin pe suprafata de sprijin. Buzunarul de pe fata este ca o mica borseta, in care incap cu lejeritate lucrusoarele purtate de obicei intr-o borseta obisnuita. Este unisex, casual. Se poarta cross-over sau pe un singur umar.
Confectionata integral din piele naturala, acesorii brunate: catarame, carabine, reglaje, capse.
O geanta unicat, premiera absoluta. :)